Grønbæks ungdomstræner: Jeg er ikke overrasket

Den nyslåede landsholdsspiller Albert Grønbæk har været på en imponerende rejse, men hans ungdomstræner Fatah Abdirahman er ikke overrasket.

Albert Grønbæk er et brandvarmt navn i dansk fodbold i disse dage, efter han har vist sig flot frem i sine første kampe på landsholdet.

Den offensive midtbanespiller har været på noget af en rejse i løbet af de seneste år, men udviklingen overrasker ikke hans ungdomstræner.

Sådan lyder det fra den nuværende Randers FC-assistent, Fatah Abdirahman, der flere gange har trænet Grønbæk i AGF’s ungdomsafdeling.

“Nu har jeg fulgt ham, siden han tog steppet videre fra AGF til Bodø. Jeg har altid sagt til ham, at hvis han holdt skruen lige i vandet, ville han også ende på det allerøverste niveau. Det var en top 5-liga og A-landsholdet,” siger han til bold.dk og fortsætter:

“Nu er jeg ikke en spåkone, men jeg er ikke overrasket over det, han leverer,” udtaler Fatah Abdirahman.

“Han var en af de spillere, som jeg havde en speciel forbindelse til, fordi jeg synes, han havde nogle voldsomme færdigheder, som du også så glimt af,” forklarer Albert Grønbæks ungdomstræner.

Grønbæk tørner i øjeblikket ud for Ligue 1-klubben Rennes.

In this article