AaB bankede Lyngby U/19

Der blev ikke holdt igen, da Lyngby var på besøg i det nordjyske. AaB uddelte flade ud til de Kongeblå.

AaB havde startet sæsonen med en sejr og et nederlag, mens at Lyngby havde sikret både sejr, uafgjort og et nederlag. De stribede fra det nordjyske var dog opsat på at få vist, hvad de kunne i sæsonens første hjemmekamp.

Hjemmeholdet kunne dog, trods stor dominans, ikke finde vej til målet i det første kvarter, men det ændrede Bardhec Bytyqi på efter en flot solotur. Den unge AaB’er sparkede fladt i de korte hjørne og gjorde det til 1-0 efter 17 minutter.

Lyngby kunne ikke følge med og 17 minutter senere, var AaB på pletten igen. Her var det Sebastian Andersen der var blevet sendt i dybden, og kynisk gjorde han det til 2-0, hvilket også var pausestillingen.

I pausen var ingen dog sikre på, at AaB nødvendigvis kunne holde på føringen. I sæsonens første to kampe, havde nordjyderne nemlig ikke haft meget held med at holde en føring, selvom de trods alt havde tre points på kontoen før kampen.

Føringen forblev dog intakt igennem kampen – faktisk blev den kun øget.

Allerede otte minutter efter pausen var Rasmus Thellufsen Pedersen på pletten, da han gjorde til 3-0.

Lyngby blev dog kørt helt over, og de Kongeblå kunne allerede fire minutter senere igen lukke mål ind, da Moses Opondo scorede sit andet sæsonmål.

AaB var dog ikke helt færdige. Lyngby fandt aldrig noget modsvar, og alt synes håbløst. Marco Ramkilde lukkede festen med syv minutter igen til stillingen 5-0.

Med sejren rykker nordjyderne forbi Lyngby. De ligger nu på en fjerdeplads á points med Vejle og AGF. Lyngby ligger på en syvendeplads.