FCN U/17 tæt på sølv efter sejr i Odense

FC Nordsjælland spillede sig et stort skridt tættere på U/17 Ligaens sølvmedaljer, da Tigrene lørdag slog OB i Ådalen med 3-1.

Efter lørdagens sejr i Odense er FC Nordsjællands U/17-mandskab nu blot en enkelt sejr fra at kunne kalde sig sølvmedaljevindere af denne sæsons U/17 Liga. Lige så meget havde odenseanerne ikke på spil i weekendens opgør – alligevel var hjemmeholdet fint med i kampens første halvleg.

Efter en lige indledning på kampen var det endda fynboerne, der bragte sig foran. Phillip Stoustrup brød efter en halv times spil i gennem i venstre, men selvom hans afslutning blev pareret, lykkedes det OB at bibeholde presset i FCN-feltet, og så kunne Peter Clement sparke føringsmålet i nettet.

Kort før pausetid fik de gæstende Tigre dog sikret en livsvigtig udligning forud for anden halvleg, da Andreas Olsen direkte på frispark drejede udligningen ind ved nærmeste stolpe – en udligning, der skulle bane vejen for nordsjællændernes comeback.

Fra øjeblikket kort inde i anden halvleg, hvor FCN-keeper Oliver Thorup pillede Phillip Stoustrups friløber, så FC Nordsjælland sig ikke tilbage. Med tyve minutter igen sendte Andreas Olsen gæsterne på sejrskurs med sit andet mål – denne gang efter en omstilling, og minsandten om Andreas Olsen ikke også var manden bag kampens sidste scoring få minutter før slutfløjt, og med det flotte hattrick tager Olsen dermed en smule revanche fra U/17 EM, hvor han desværre måtte forlade den danske trup med en baglårsskade.

FC Nordsjælland tager i sæsonens sidste kamp i mod Randers på Right to Dream Park, og omsættes den kamp til tre, kan Tigrene for andet år i træk hænge sølvmedaljer om halsen som U/17 Ligaens sølvvindere. De direkte konkurrenter fra AaB og FC Midtjylland mangler tre kampe.