Danmark u/19 sejrede over Sverige

Tirsdag Middag besejrede det danske U/19 landshold Sverige i en venskabskamp, hvor Danmark spillede en rigtig god første halvleg.

Danmark U/19 3 – 1 Sverige U/19                                                                                                                                                 1-0: Daniel Skov                                                                                                                                                                                   2-0: Jacob Johansson                                                                                                                                                                         2-1: Mattias Svanberg                                                                                                                                                                         3-1: Nikolai Laursen (str.)

I flotte rammer, med høj solskin og 1342 glade tilskuere, besejrede Danmark Sverige i en U/19 venskabskamp.

Danmark levede op til den flotte kulisse og kom godt fra start. Danmark fik hurtigt spil overtag og styrede kampen. I 19. minut resulterede det med et mål. Et indlæg ramte Daniel Skov, og han udnyttede muligheden ved at score sikkert.

De danske drenge sad fortsat på spillet. Danmark pressede på og ud af det fik de målet til 2-0. Målet blev scoret af Jacob Johansson i det 3. minut. Resultatet holdt til pausen.

Sverige kom godt ud til anden halvleg, og fik reduceret i det 51. minut. 6 minutter efter tog Nikolai Laursen en dribletur og blev nedlagt i feltet. Dommeren pegede på pletten. Nikolai Laursen tog sig selv af  sparket og  sparkede bolden i kassen.

Kampen endte 3-1.

Det var Danmark U/19’s anden kamp ud af to kampe ved den lille venskabs turnering i Nyborg.